Hangyairtás permetezőszerek nélkül

06-20-237-4592  hangyairtas@hangyairtas.hu

Hangyairtás menete:

Sokszor van szükség hangyairtás előtt a faj meghatározására. A fajmeghatározásról itt olvashat.

Felmérjük a kritikus pontokat ahol a hangyák gyakran megfordulnak. Nincs sávpermetezés, nincs speciális permetezőgép mellyel mikrokapszulázott irtószert juttatnánk ki a lakásába.. Az otthonát nem szennyezzük be vegyszerekkel . Nyugodtan játszhat a gyermeke padozaton. Házi kedvence , cicája nem kerül kontaktusba a rovarölő szerekkel amikor tisztítja bundáját. Mi nem szimuláljuk a hangyairtást hanem azonnali megoldást kínálunk. Olyan valódi Professzionális hangyairtási technológiát alkalmazunk mely teljesen veszélytelen.
 

Új hangyairtási technológia

A hangyák számára kifejlesztett szer melynek nem tudnak ellenállni és az a vesztüket okozza! .
 Speciális hangyairtó csalétket fejlesztettek ki melynek olyan vonzó hatása van hogy a hangyák azonnal megtámadják. Elkezdik szorgos munkával behordani a dolgozók hangyabolyba az anyagot A behordás után ezzel táplálkoznak Egy hét leforgása alatt szinte teljesen kipusztítja a hangyákat. Ezt az anyagot helyezünk el olyan szerelvényben melyhez csak a hangyák férnek hozzá! A megrendelőnek is van feladata a hangyairtás előtt. Meg kell figyelni a hangyák vonulási útját! Hangyairtó szakemberünket tájékoztatni kell ezekről az útvonalakról.
 A módszernek nagy előnye: Nincs takarítás a kezelés után. Nem kerülhet irtószer a gyermeke játékaira stb. mégis gyors és 100% megoldást ad. Időjárás eső napfény nem bontja le a hatóanyagot mert szerelvényben van. Takarítás és felmosás után is folyamatosan működik. Elpusztítja az egész bolyt és hosszú távú megoldást biztosít. Családi házaknál az épület köré is helyezünk hangyairtó szerelvényeket, ezzel biztosítjuk az utánpótlás megszüntetését. A külső területre kihelyezett hangyairtó csalétekhez háziállatok szintén nem férnek hozzá. Ez a hangyairtási technika biztosítja az Ön számára a biztos és problémamentes megoldást. Az új technológia bevezetése óta sokan mondanak köszönetet azért mert megszabadítottuk őket a nemkívánatos hangyainváziótól

Hangyairtás lakásokban    Éttermekben végzett hangyairtás   Hangyairtás  rendelése


 Vissza a hangyairtas.hu oldalra

 

 

 

Hangya Péter hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.