Hangyairtás elérhetősége :20-2374592    vagy hangyairtas@hangyairtas.hu

Fáraó hangyairtás

fáraó_hangyairtás

 Fáraó hangyairtása előtt megszoktunk győződni hogy valóban erről a fajról van e szó. Mintákat megvizsgáljuk mikroszkóppal, mert ez a vizsgálat egyértelműen eldönti hogy a több száz hangyafaj közül  hogy  valóban fáraó-hangyairtásra kell e felkészülnünk. Ezt a hangyafajtát csak csalétkes hangyairtási módszerrel lehet  ki irtani.

Fáraó hangyairtás oly módon  történik, hogy ezeket a hangyairtó állomásokat a fáraóhangyák által látogatott helyekre tesszük ki. A felvilágosítást ezekről a helyekről a megrendelővel való konzultáció útján kapunk. Fontos hogy a hangyairtó szakember jól mérje fel  az objektumban azokat  a helyeket ahová majd  a  hangyairtó állomások kerülnek.  Időnként más helyeken is megjelenhetnek a hangyák, ilyenkor a kihelyezett hangyairtó állomásokat új helyre kell telepíteni. Lehet hogy  újabb állómások telepítésére is szükség van ebben az esetben.

        A hagyományos hangyairtási permetezési módszer használata szigorúan tilos. Ezért van nagy szerepe a mintavétellel való fajmeghatározásnak. Permetezést, illetve a hangyairtó aeroszolok használatát mindenképpen mellőzni szükséges, mivel a dolgozók kiirtása nem oldja meg a problémát, hisz a rejtett életmódot élő kolónia, érintetlen marad, a királynők elpusztítása nélkül újra megjelennek a fáraóhangyák. Újbóli megjelenésük  egy két hónapon belül várható
A hangyairtó csalétek lényege hogy bejusson a bolyba.

Hangyairtás lakásokban    Éttermekben végzett hangyairtás   Hangyairtás    permetezőszer nélkül  Hangyairtás  rendelése

Vissza a hangyairtas.hu föoldalra
 

 

 

 

Hangya Péter hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.